Wednesday, October 27, 2010

Final Exam!!!


hahahaha..! da start final exam da.. kejap jek mse blalu.. ni kiranyer da msuk kali ke-5 ak mhadapi final exam sbg s'org mahasiswi uitm tp smpai skg ak ase ak lgsung x improve dri ak ble tbe bab2 exam2 ni.. ape nak jd dgn why ni..
1 sem men2,pejam celik,da final exam.. kalut nak hafal itu ini.. time tu r ak b'ubah jadi zombie malaya.. siang mlm b'jge2.. bce buku mcm bce novel.. klu ley dlm 1 mlm nak abeskan.. nmpk sgt study last2 minit.. choy!
 then time ni r nak mnyesal.. lalu kuar r statement yg b'bunyi bgini:
'klu ak study dr awal mst ak ley dpt a'
'sem dpn ak mst b'ubah'
'geng,sem dpn kte mst start study dr awal k'
dan berlanjutanlah statement2 ini ke sem2 yg seterusnyer..
tgk,sape kate ak jnis yg x bpegang pd kate2? ak pegang taw..
cuma ak x laksanakn je.. hwa3..
bengong,bengong..
hahaha.. tp kat cni ak nk ingatkn..
x kira r byk mne usaha korunk..
mnyesal mne pon korunk..
jgn putus asa k..
byk kn lg usaha klu ase usaha tu kurang..bykkn bdoa n b'tawakkal..
then,mintk r mak bapak doakn kejayaan kte..
ble nak msuk dewan peksa tu,g mintak restu mak abah..
mintak doakn.. call r diorg k..
ni x,nak peksa call bf n gf dlu..
'sayang,baby takut.. doakn baby.. hwa3!'
*wah,pandai ak nsihat org! ceit!

hahahaha..!
wluapepun,korunk jgn r amalkn study last2 minit k..
nnt jd camni lak;
hwa3..
lastly,ak nak wish goodluck pd blogger2 yg nak amik exam gak..
x kira r exam ape pun..
juz give ur best k..
sayang korunk sume! bubbye!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...