Tuesday, December 14, 2010

Ngangkung Sampai Ngangkang!

yeah,dari mana datang perkataan ngangkang tu pun aku x taw.. main cakap jek.. hwa3..
actually,about last week,aku,adek aku,kazen aku n haikal(the boyfren of her,hwa3) pakat2 amek offday sama2.. da kabo awal2 da dengan mr.manager.. kami nk outing bersama2 setelah penat membanting tulang di sushi king.. ya iyalah tu!
so,plan xde r apa sangat pon.. juz nk p BP tgk wayang.. cinema in muar x best sangat la.. cerita tak banyak.. cerita yg feymes2 je ade.. tp pelik,2 ALAM bley pulak lepas.. ahahahah!
ade duet sume jadi beb!
eh2,aku perli sapa ni?? :P




yeah,pic intro sume muka aku yg depan sekali.. :P

Ade 3 cinema dekat BP.. kitorang p yg dekat BP mall.. baru 1st time masuk BP Mall.. cari cinema x jumpa! mall besar2 xde cinema.. kami hampir terkesima disitu.. nyaris2 utk berpatah balik,nak p ushar cinema kat The Summit or Square One.. tp tepat2 da hampir nak tinggalkan BP mall,kazen aku tegur sorang aunty india ni.. dia keje kat BP mall.. dia punye r terkejut ngan kami n gtaw yg BP Mall ade Big Cinemas OK! Kami lg r terkejut coz apsal la kami x jumpa BIG cinemas tu! Buta pe sume?? :P

then kami masuk la balik.. mereka2 yg lepak2 kat bistro luar mall tu pun naek heran tgk kami dok ulang alik.. kejap kuar,kejap masuk.. eh2?? hahahahaha.. (npe aku gelak??)
setelah follow direction yg diberi oleh aunty itu,maka berjumpalah kami akhirnyer dgn cinema tu.. adeh,tersorok ckit je.. kami bley x perasan lak.. huhuhuhu..
p/s: thanx kat aunty yg baek hati tu! :)
so,kami pun tanpa melengahkan masa,mnyedekahkan duet kami yg x byk ni dekat akak kaunter utk membeli 4 tiket movie NGANGKUNG.. yarggh2!


makan kepci dulu before masuk panggung.. snap pic guna self-timer.. kamera bagi tenggek atas botol sos meja sebelah!

adek aku,ain.. lepas je snap pic ni,board iklan movie terus gedebab jatuh! hahahaaha,malu wey!

kazen aku yg x bodoh,katanyer.. hahahaha

heykal..



eheheheh,minah mana plak ni.. :p


time ni da abes tgk wayang.. singgah big apple.. tergoda dgn promotion terbaru diorang,DONASHI!

pilih2 donashi!


ops,lupa nak cerita pasal movie ngangkung tu.. best r jugak.. mula2 gelak,then seram2 sikit.. last2 sdey.. touching pulak d akhir cerita.. tp,full dgn mesej.. mesej dye,JANGAN NGANGKUNG! hahahahaha..
tp before movie tu mula,ada prelude movie baru.. sam suheizy (betol ke aku eja nama dye ni?) gak berlakon.. tajuk dye KONGSI.. trademark cerita tu best,LU LANGSI LU MATI! hwa3,gempak2.. x sabar nak tgk dgn pakwe.. hehe..

barisan pelakon2 filem KONGSI.. nantikan!

n ini adalah wajah pelapis heroin baru malaya.. ya iyalah tu! :P

END OF STORY..!




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...