Thursday, January 6, 2011

PIALA SUZUKI AKHIRNYA MILIK MALAYSIA :)



X terlambat rasanya nak ucap tahniah and berkongsi kegembiraan mngenai pencapaian cemerlang skuad bolasepak negara baru2 ni yg berjaya menjuarai piala suzuki AFF 2010.

Apa yg menarik tentang perjuangan hero2 malaya ni actually tentang isu laser yang diperbesar2kn oleh rakyat Indonesia. Biasa r,orang jelez memang begitu.. ye x?? hahaha,rasa nak gelak je bila baca statement2 diorang.. ada artis seberang siap cakap nak pakai coli berlaser lagi time tgk final match aritu.. CHOY!!



1 hal jelah yg aku nak ingatkan kat rakyat2 seberang ni,henti2kan lah m'perbodoh2kan diri sendiri. buat malu kaum je wey!
isu laser tu bukan apa sangat pun dibandingkan dengan mulut laser korang tu..

plus,kalau dah kalah tu,buat la cara kalah k.. baru main bola,kalah,dah macam nak berperang.. apedaaaaaaaaaaaaaaaa...

Apa2 pun,aku tabik kat penjaga gol Malaysia,merangkap hero kita pada malam bersejarah tu iaitu Mr.Apex kita,Khairul Fahmi Che Mat..


Dgr kata blog awek si fahmy meletop2 kena serbu dek penangan kehebatan si fahmi ni.. apa kata korang pon serbu gak blog awek bertuah ni,Elia.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...