Thursday, January 6, 2011

Release All the Sushi Matters Yeah!




tanggal 22hb disember 2010,maka tamatlah perkhidmatanku di SUSHI KING muar..
ya iyalah tu!
macam foyo je,mengalahkan guru besar nak bersara..


snap jap.. time aku da abes kerja ni r customer xde.. cinabeng!

wit my sushi sifu,Yang.. <3



rasa lega coz pasni da x payah menyusahkan diri lagi menggentel2 sushi,tapi kali ni rasa agak rindu and sayang la nak tinggalkan sushi..
maybe lebih b'experience compare to kali pertama kerja dulu..
plus,kali ni lebih seronok kerja coz ada geng2 sekepala yang turut bersama2 memartabatkan lagi industri sushi negara,iaitu adik aku si ain bengong itu,kazen ku dya,and pakwe dya merangkap bakal bapak kepada anak2nya(kwang3),iaitu heykal..
u guyz are so great! miss u guyz damn much!

aku,heykal,dya n ain..
kami b'3 da resign.. tinggal dya sorang2.. isyk2..

adikku syengal!

yeah,perjalanan dan kenangan kami tidak berakhir setakat itu sahaja..
after that we all hang out,lepak2 chill sama2 kat Tanjung Emas la pulak..
aktiviti: bg monyet makan.. hwa3

jalan kaki pi tanjung wey!

bukan setakat jalan kaki pi tanjung,tapi jalan kaki balik umah sekali! penat wey! sejam jalan.. wohohoho..
memang challenging..
kami da macam buat safari walk..
jumpa ular la,katak la,kucing2 comey yg berdozen2,termasuklah 2 ekor anjing besar garang macam nak makan org.. cuak wey,cuak! bodoh betol.. hahah!

apa2 pun,semua pengalaman kat sushi king membawa 1001 kenangan buat aku..
dan kenangan terindah adalah mereka....

post maut di lorong haji taib! heykal bapak ayam,yg len anak ayam..
bongok jek!
mmmmuaaaah3! sayang mereka semua!


peace yaaww!!  :)



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...