Saturday, February 12, 2011

LANGKAWI!!!! :)

Setelah hampir 3th di bumi Perlis,ni la 1st time dapat peluang jejak kaki ke LANGKAWI.. Poyo ek.. padahal langkawi dekat je dr kuala perlis tu.. sejam je kalau naik feri.. KALAU naik feri,kalau BERENANG? Bodo la ayat ko why.. huhu..
muka control excited.. cuih!

yeah! welcum to langkawi!

1st destination,oriental village.. p/s: sila sengetkan pc anda.. :P

bukti kami da naik keta kebal.. eh silap,keta kabel.. hwa3

syoknya tgk mat saleh bogel kat pantai chenang.. :P

duniaku senget apabila otakku juga senget..

lupa nak pacak bendera negeri masing2 time kt atas gunung mat chinchang ni.. :P

membelah beli..

lokasi bergambar yg wajib dikunjungi oleh semua pelancong sbg bukti anda telah sampai ke langkawi.. cuih!



bergambar je lebih.. masuk dok pon.. cuih!




supannyer akuuuuuuuuuuuuuuuh!

terjumpa ana raffali kat rumah mahsuri.. dia ada show time tu.. sempat la ucap tahniah.. cumil dia ni.. syuuuweeet!

so tu jelah kronologi perjalanan kami di langkawi.. pic2 lain ada kat fb aku ok.. (bajet cam ada org nk usha jek,puiiih!)

alhamdulillah,sempat gak jalan2 langkawi dgn kawan2 before grade diploma ni.. huhu.. tp xpe,ada jodoh kot2 degree tempat yg sama,kita p lagi naa kawan2.. yang ni p sat ja,2 hari.. jadi la.. :)

ahli rombongan makcik joyah dr kiri: nisa,aku,atia,ira n ct.. <3 <3 <3

:)



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...