Monday, March 7, 2011

CONTEST GAYA & FESYEN... Mari Join!

Hye guyz! Ni Why nk promote 1 contest ni..
Organizer contest ni adalah CIK CUNNDAA..

hehehe.. klu nak taw syarat2nya,klik banner kat atas ni k..

n setelah menyelongkar album2 pic Why,Why pick diz one lah for contest ni..
wooooot2! :)


hahahaha.. Why x taw nape Why pilih ni even Why nampak poyo..
Tapi bg Why,klu dalam hutan pakai macam ni,ni memang da kira bergaya n berfesyen abes la..
Ala2 RED RIDING HOOD pon ade.. hwa3

And Why rasa,kawan2 yg wajib join contest ni adalah....
*
*
*
*
*
*

p/s: cunndaa,pilih la why.. :P

2 comments:

cunndaa said...

nasib baik akak dpt menjejak adik...hehehee...
PASTIKAN adik tinggalkan link entry ni kat komen contest akak tu yer, senang akak nak jejak nnt..
takut terlepas pandang je..
btw, suke pic nie....
gud luck dear

Why Farouk said...

hehe..
orait!
thanx... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...