Monday, March 14, 2011

Finally I Met Him!

Korang perasan x mamat drummer yg selalu perform utk band Meet Uncle Hussein tu?
I noticed about him after i watch the final show of Anugerah Juara Lagu ke 25 baru2 ni..
So,whats wrong wit mamat tu??


Hahah,for short,aku adored gila2 style dia malam tu,sampai aku post video MUH perform malam tu kat FB..


*motif post video ni juz nk tnjuk mamat drummer tu je.. 

Pasal apa lak kau ley adore dia ni Why?? Apa ada pada dia huh huh huh????

Hehehe.. mcm aku kata,aku suka gila style dia malam tu... macam VAMPIRE .. ak mmg suka vampire-looking-guy.. sebab apa suka vampire?? haaaa,yg tu kita x taw.... :P

Then sabtu lepas,MUH ada buat show kt Village Mall Sg Petani.. Aku yg mmg da plan nak ke penang aritu pon ajak la member aku si WAWA TQA ni singgah jap kat VM.. *dgn harapan nak jumpa abg drummer tu..

n d'pendekkan cerita,aku mmg b'nasib baik gila aritu sbb dapat bertegur sapa dgn mamat cumil ni... 


Thanx to Pitt Ismail sbb x sombong n sudi snap pic dgn Why..
n thanx jugak kat Hazama yg tlg panggilkan Pitt utk Why..
Hehe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...