Friday, March 18, 2011

Hikayat Merong Mahawangsa - The Faces Behind



Masa kat penang aritu,sempatlah tgk filem terbaru KRU arahan Yusri Abd Halim ni..
Owh,mmg ramai yg da tgk filem ni..
Then sure mmg banyak la mulut2 manis mahupun sumbang,taik dan segala macam yg nak memberi komen dan koman mereka mngenai filem ini..
Kalau membina tu xpela,ini yg nak kutuk2 tu apa hal?
Biasalah budak baru nak belajar,mestilah x perfect..
ok apa aku tgk filem ni..
Boleh dibanggakan..

Lagi n jauh lebih ok dari kau tgk sinetron n filem seberang yg x kuar2 dr tempurung cintan depa,cerita korea yg x abes2 tunjuk heroin yg kebudak2an,cerita hindustan yg hanya taw nak menayang body perempuan2 mereka,mahupun cerita omputeh yg x sudah2 ngan imaginasi khayalan,sex dan kegilakuasaan diorg..
Haaaaaaa...
Pikiaq la wahai pengkritik2 sekalian..

Ok,kat sini,aku xnak komen pasal filem ni..
Pekata korang p tgk sendiri filem ni..
Layan dan kira berbaloi bayar tiket wyg nak tgk cite ni..
Seyes,x tipu..
Yang penting,hayati sejarah,hayati mesej..
kan?

Aku kat sini just nak tayang la ckit muka2 barisan pelakon yg menjayakan watak2 dalam filem ni..
Semua hebat2,kacak2 dan cantik2 belaka..
Selain menghayati jalan cerita,korang ley gak cuci2 mata sambil mencipta cinta dan kegilaan  baru anda terhadap pelakon2 filem Merong Mahawangsa ni..
uhuhuhuhuhu...


Stephen Rahman Huges,merangkap hero gagah perkasa,Merong Mahawangsa..

 Ummi Nazeera a.k.a Embok.. huhuhuhuhu,nama x ley tahan..

Alah Wak Kesum ni.. potong stim org nak b'asmaradana.. Yg dok tgh2 tu nape wakkkkk...

hah! Yg ni aku punya! Prince Marcus,i lap u lah cayang!

Ni la Prince Marcus i,Gavin Stenhouse.. Saja bg dia special space kat entry ni utk tayang body..
Nakal tau u ni cayang.. auuuuchhh!


Oleh sbb tuntutan kerja,i izinkan u men cintan cintun ngan Jing Lu dlm cite ni.. Jing Lu,u pulak jgn lebih2 ok.. haih!


 si cantik Deborah Henry pon ade.. tp sbg cameo je.. huhu






dan yang paling best sekali
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

hahaha.. teruk perangai! nak2 si Merong tu,macam tuyul dah aku tgk..!




nanti kalau free,i nak date ngan Gavin Stenhouse,papa date ngan Sharifah Amani.. alaaaa,tukar2 date gitu... hahak!


p/s: mintak2 la papa x emo.. saja act lebih2.. dont take seyes la! :)

4 comments:

Nor ' Atikah bt NorBaki said...

hehehhe mana dpt pic akhir tu.. kelakar nye....

Why Farouk said...

hahaha.. dapat kat google..
sama la,kita pon x tahan nak gelak masa jumpa pic ni..
:P

Nour Akmal said...

terpikat dengan prince marcus..huhuhu

Why Farouk said...

haih..
Why punyer tu..
:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...