Wednesday, March 30, 2011

Keliru Antara Najwa Latif and Najwa Mahiaddin

owh im such an out-of-date person when i didn't know so much thing about this 2 young fresh new talent NAJWA LATIF and NAJWA MAHIADDIN.
Najwa Mahiaddin tu dah kenal la sikit2 after her duet with malique,title's 'senyum'.
Actually,aku nak cari kat youtube single najwa mahiaddin,the 1 that called 'got to go'..
Cari punya cari,jumpa pulak si minah cumil lotey najwa latif ni..
I've heard 1 of her song,but i dont know the tittle..
Budak2 junior ada perform lagu ni time dinner course aritu..
Cute gila lagu tu.. english song.. can anybody tell me what's the song's name??
*angkat tangan!
well,she's veryyyyyyy talented.. support2.. :)

yeah,i present u......NAJWA LATIF! wink2*


Akan tetapi,entry kali ni aku buat khas utk Najwa Mahiaddin sebenarnya..
ehehehehe..
Intro dah sedikit lari.. ops sory..
(^.^)

Aku minat gila dgn suara najwa mahiaddin ni..
Sgt international,ditambah2 lg genre soul yg dia bawa..
x semua penyanyi skrg nak bwk lagu mcm ni..
Orangnya pernah jauh merantau,mnuntut ilmu sampai ke Melbourne..
Beauty+Brain+Talent..
Superb kan?










Well,semua org mesti da tahu yg Najwa ni anak org kenamaan..
So mesti agak rare r kan orang spt Najwa ni nak menceburi bidang seni..
But kerana minat and bakat,dia bertekad utk mewarnai lg bidang seni negara kita yg pastinya sgt memerlukan bakat2 besar spt beliau..
U go girl!


Ok,next,apa kita lyn VM single Got To Go dr album terbaru Najwa yg berjudul 'Innocent Soul' ni..
Seyes best..!
Plus........ Mamat dlm VM ni pun sgt2 lah hencem..
wink2*
hwa3,gatai kah aku??
:P





Lirik Lagu Got To Go – Najwa

This time I'm gonna live my life
I ain't no stepford wife
No I ain't perfect
Gonna find somebody who's worth it
And no you ain't that person
Coz i caught you constantly flirtin'
With my best friend

So I guess I'll say goodbye
I'll find me another guy
Why (why why why)
You always makin' me
Cry (cry cry cry)
No I can't stand it
No you can't be my man
It don't matter who you are,
Even if you were a star
You've got to go
(Go go go go go go)

Read my lips I'm leavin'
And no no I ain't teasin'
This time it's for real
Gotta find you another girl
Coz this one sure ain't stayin
By the time you finish what you're sayin'
I'll be gone

2 comments:

Anonymous said...

Najwa Muhyiddin..Muhyiddin yassin, tu anak timbalan perdana menteri tu haaaa....

Why Farouk said...

haha.. yup.. tp dye guna nama mahiaddin sbb nk low profile..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...