Thursday, March 10, 2011

This Is The Way U Left Me...





I dont know why tiba2 sy rasa nak luahkan something yg actually sy rasa sy da buang jauh2..
owh,come on Why... Klu da buang jauh2,kenapa still nk luah lg?
owh,come on la people.. Dont u ever heard abt smthng that we called 'RECALL MEMORY'?

yaaa.. it just a recall memory,but sometimes we have to follow the flow back..
what daaa??? flow??
i meant,kita memang kena tinggalkan segala apa yg pnh kita lalui dulu.. tp tuhan x suruh kita abaikan setiap apa yg pnh kita tempuhi bcoz  there's actually where the new part of our life began..

OK,back to the purpose..

Sy penah jatuh cinta,n penah bercinta..
Yeah,semua org penah bercinta.. n ramai yg penah rasa sakitnya bercinta dgn 'keindahan' yg kita cipta sendiri.. know what i meant?

It's something yg mana kita terlalu bersungguh2 utk pertahankan segalanya,sedangkan people on the other side,just pretending yg seolah2 mereka dah lakukan 'sehabis baik'..

owh please lah! Jangan la permainkan kesungguhan org..
Jangan sia2kan kesetiaan orang..
Apa yg anda dapat bila anda menghancurkan harapan seseorang?
Dont u ever think how would u handle ur suffer if the same thing goes to you?

Sy x fokus hal ni pada 1 person 'tertentu' only..
But same goes to anybody yg mereka rasa mereka nak main2..
HELLO PEOPLE..
Apa yg korang espect dgn 'main2 sahaja' huh?
Ada org cuba tell other people yg before org lain buat the same thing to them,baik diorang buat benda yg sama kt org lain dulu..
WTF!

Penah x dgr janji tuhan yg mana kalau kita buat baik,tuhan akan balas baik?
yang jahat,tuhan akan balas yg jahat jugak la..
Think people THINK!

Janganlah mjadi penyebab kepada penderitaan org lain..
Hardly to breath i can say..
If u think u cant give them ur best,dont add it with anything that would make them more suffer...


video

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...