Monday, April 11, 2011

Contest Gambar Aku dan Alam

hey3.. mari join contest abg2 kluk-kluk ni beramai2..
contest yg ni best sebab hadiah dia pun bestttttt..
nak taw ape hadiahnya? nak taw camne nk join?
huh,g klik banner ni cepat!

caption: IM THE KING!!! MUAHAHAHAH! (dgn berlagaknya)


suka hati aku je letak caption cenggitu..
tp macam bahagia je abg yg kt dalam banner tu kan..
macam konpiden je..

ok2,sekarang ni,i present u......
mine.....!

*
*
*
*
*
*
*
*

tolong abaikan pose ala bintang porno member aku yg dekat belakang sekali tu..
fokus pada jelingan manja aku je tu k..

ok,back to purpose..
lokasi gambar ni mesti ramai dah yg taw..
yes,we r on the top of GUNUNG MAT CINCANG,LANGKAWI..
bukan senang taw nak sampai kat sini..
kena naik kabel car dulu baru sampai..
kalau xda kabel car,bertahun gak nak sampai ke puncak..
pastu kena bayar duit kabel car lagi,kena seberang laut dulu before nak jejak langkawi,kena cari kereta sewa.. bla bla bla..
melalut dah aku..

but,what most important,we can see the beautiful panorama of nature behind us..
n u know what im thinking when we talk about nature?

NATURE AND US ARE JUST LIKE A FRIENDSHIP..
WE NEED EACH OTHER BECAUSE WE LIVE WITH IT..
LOVE NATURE..

:)


mangsa tagging :  SYAFIA , AYU LA , SAFI , AIN , FIZIE

2 comments:

Tod-Tod said...

tengkiu sebab sudi join contest ni..
ish,tak baik tau kutuk brader tu..
die pun one of the juri jugak..:D
hahaha..btw,nice pic..
keep in touch n gudluck ok..:)

Why Farouk said...

hahahaha..
saya hanya cuba menjadi sedikit jujur disitu..
:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...