Wednesday, April 13, 2011

Hehehe.. Lawaknya Lagu Ni

Tengah dok stalk2 wall kawan2 kat FB,tetiba jumpa la video lagu tamil versi bahasa melayu ni kat wall diorang..
terkekek2 aku ketawa tgk video ni..
all the karakter dalam VC lagu ni lawak2..
n paling best,lirik dia!

sangat kelakar!
watch it rite now!




here's the lyric..
boleh r kita nyanyi beramai2 pasni..
wakakaka~


Dalam 10 Cakap 1 Nombor

Dalam 10 cakap 1 nombor
Dalam hati aku ada apa ku cakap
Dalam 10 cakap 1 nombor
Dalam hati aku ada apa ku cakap

7 lu cakap ada 7 kereta ku
Siang dan malam enjoy lah kerjaku
Aku nak menari jangan lah lari

Dalam 10 cakap 1 nombor
Dalam hati aku apa ada ku cakap
5 lu cakap 5 kali tambah nasi
5 kali makan 5 minit lapar lagi
Dia siapa lagi sedarlah diri

Dalam 10 cakap 1 nombor
Dalam hati aku ada apa ku cakap

(Music Bridge)

Siang malam kira duit jadi hobi
Bangun pagi sampai lupa gosok gigi
Patut la bau macam ikan basi
Gaya pun sudah macam gergasi
Tandoori capati kentaki
Itu semua aku mau makan
Ayam itik panggang
Itu semua abang belikan
Ini makan minum sikit kasi kawtim
Kalau tidak kita akan balik kutip tin
Duit banyak lagi apa peduli

Dalam 10 cakap 1 nombor
Dalam hati aku apa ada ku cakap

 (Music Bridge)

Muka ku macam Vijay bergaya
Cakap lu kawan orang tak percaya

Aku pun apa lah kurangnya
Cantik juga macam Aishwarya
Dari jauh ku tengok ingat beras punya guni
Datang dekat baru tau ini minyak punya tangki
Muka macam roti canai hangus
Banding dengan ketam, ketam lagi bagus.
Apa kau peduli
Duit banyak lagi

Dalam 10 cakap 1 nombor
Dalam hati aku ada apa ku cakap
Dalam 10 cakap 1 nombor
Dalam hati aku ada apa ku cakap

7 lu cakap ada 7 kereta ku
Siang dan malam enjoy la kerjaku
Aku nak menari jangan lah lari
Dalam 10 cakap 1 nombor
Dalam hati aku apa ada ku cakap
5 lu cakap 5 kali tambah nasi
5 kali makan 5 minit lapar lagi
Dia siapa lagi sedarlah diri
Dalam 10 cakap 1 nombor
Dalam hati aku apa ada ku cakap 

3 comments:

Abang Stalker said...

wau!terujanya dgr lagu ni.. o.0 sbb dia bessssssssstttttttttttttttttttt.hahaha

Why Farouk said...

HAHA..
lagu ni mmg tuju khas utk abg stalker..
sbb lagu ni pelik cam kamu jgk..
:P

Abang Stalker said...

pelik cm Y jgk :P haha.si manis yg pelik.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...