Saturday, June 4, 2011

SAYA BLOGGER HIJAU YANG CINTAKAN KEHIJAUAN DUNIA..


Macam x boleh blah je kan tajuk yg Abg Ben kita ni bagi..
Macam segmen alam sekitar la pulak.. ngeeee~

Sesiapa yg masih hijau dalam dunia blog ni,boleh le klik kat banner Abg Ben tu utk further info.. Moh le kita..

Dan sekarang,mari kita tinjau akan pandangan saya mengenai dunia blog ini..


DUNIA BLOG BERMAKNA BAGI SAYA @ aku KERANA kat sini jelah aku nak membebel panjang2..
Nak tulis diari penat.. Kalau diari tu terbakor,sia2 je mengarang..
Lagipun,orang kata sharing is caring.. Ada gak yg sharing sebab nak tunjuk taring..

Eh,apa aku ni?

Ok,macam ni.. Dunia blog ni sesangat la best bagi aku sebab kat sini la aku ley taw apa tu erti sharing,caring and taring..
Kat blog ni lah orang nak share banyak info n benda.. Kalau kat laman sosial lain,aku rasa banyak sembang kosong je kot.. bosannyer bosannyer..

Kalau bab caring pulak,macam blogger seperti Abg Ben ni.. Peh,punyalah rajin dia tolong blogger2 baru untuk jadi lebih bermotivasi dalam dunia blog ni..
(bodek Abg Ben)
Bukan takat Abg Ben je,ramai lagi.. x sangka dalam blog ni,masih ramai diluar sana tu nak mendengar pandangan kita,tulisan kita,nak singgah blog kita,nak tegur2 kita kat chat,nak bagi kata2 peransang kat kita,nak tolong klik iklan nuffnang kita..
(bodek yang lain pulak)
Bukan senang nak dapat semua tu,kalau bukan kerana blog..

Dan disini lah kita kita dapat kenal peribadi seseorang tu dengan tulisan diorang..
Ada sesetengahnya nampak naif je diluar.. Dalam blog lantang bersuara..
(macam aku,aku nampak naif x??? erkkk~)

Ok,da jelas maksud yg tunjuk taring tu..


So,korang pulak macam mana? apa pandangan korang? Jom kita share reramai..


  
pic xda motif  :)



13 comments:

Haris Kaito said...

dari blog abg ben...
jom singgah blog Haris..
follow lebih baik...he3...

JOM TERJAH SINI!!

Mohd Hazwan Hashim said...

eden pun sempat join segmen ni :)

Wahida said...

Jalan-jalan dekat sini daripada blog En. Ashaari :D

solomolo said...

singgah sebelum segmen tutup...
happy blogging...
[^_^]

shopping2u said...

jln2 kt sini dri blog beng beng boom.. dan terus follow dia sekali.. :).. mampir sini deh ..

http://www.my-shopping2u.com

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

,salam perkenalan...
singgah dari blog BA...

da join yg semalam punya... hari ni cuma nak melawat blogger hijau... hee

,happy blogging...(^^,)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
aipp.. aippp..
Nadh wat lawatan kat geng blogger ijau ni. :)

Salam ziarah, salam lawat dari Nadh. :)

Jemput la baca 100 Letters of LOVE
dan Pemes Versi Nadh


rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

shat said...

singgah dr BA happy blogging :)

Farid Ahmad™ said...

Salam kenal. Jemput singgah blog ciput saya :)

http://rilek-sat.blogspot.com/

... said...

as salam..
hehe~ pakcik berblog sebab nak berkongsi ilmu, pendapat dan teguran yang duliar kotak pemikiran pakcik. hidup ni kan memberi dan menerima~
best quoate kat atas tu. haha!

▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

datang ziarah dari dunia kehijauan blog segmen enche ben~

pakcik reader baru blog ni. berminat nak tahu perkembangan entri dan blog .maka pakcik follow. jemput singgah dan follow jika sudi~


ni entri pakcik~
cuma nak sampaikan..

1) kerap melayari internet boleh menyebabkan penyakit Arthritis. tu belum campur osteoporosis tau.

2) isu maki hamun berubah menjadi mengumpat

terima kasih. update2 selalu ;)

Bella Bell said...

ok... gambar itu cantik :)

Why Farouk said...

Thanx semua!! Will follow u guyz back :)
@BELLA BELL : sudah pasti.. hwa3!

myrra_yerra said...

nice ur blog!
follow me yep=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...