Saturday, June 4, 2011

SAYA TIDAK AKAN MINTA MASA ITU KEMBALI LAGI



OK,for real,memang masa tu xkan kembali.. Tapi kalau ada peluang pun,cukuplah aku lalui semua yang dah aku tinggalkan tu sekali je.. Kalau rasa2nya yg pahit,biar lah benda tu pergi.. Tapi kalau rasa2nya manis,xpa,x payah nak back to december or bulan2 ape je bak kata taylor swift tu.. Tapi berazam untuk melakukan itu semua sekali lagi,dengan lebih baik..


Tuhan akan sentiasa beri kita peluang.. Cuma jangan sampai kita sia2kan sudah r......


:)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...