Sunday, October 23, 2011

Fenomena Burung Marah

Penah nampak burung marah??
Burung marah ley tahan lagi..

Marah kat babi yg x ley tahan tu..
Apa kena mengena burung and babi x taw..

Tapi disebabkan kemarahan itu,burung ni dengan x semena2nya jadi glamor bagai..

Sana sini nampak burung marah..

Baju,beg,pemadam,pen,suar dalam budak..
Dan macam2 lagi ok..


cake pops


iphone casing


sayang kot nak makan kek ni.. simpan dalam muzium ley x?


pon sayang nak makan..


helmet alaf baru mungkin


prototaip maskot yang gagal





yang ni baru betul burung marah..
Tengok gaya boleh makan orang ni..
sumpah x hensem bro~






p/s: bila main game angry bird,best sebab kau boleh mencarut guna perkataan babi.. macam.. 'babi punye babi. liat btul nk mati!'.. ye,begitulah....

2 comments:

littlenailofar said...

hehehe...
yang gambor last tu... mmg betulbetul marah...telur dia kena curik manusia kot...

salam singgah ^^

fieda said...

burung marah ni glamer giler skrg..bkn giler glamer tau..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...