Wednesday, November 23, 2011

JOHO's Tee Latest Design yg Awesome



ok,memang nampak macam awesome gler kan..

actually there's other design available.. tapi aku paling minat yg ni..
black r alwayz elegant..

kalau korang berminat nak order,here's the steps ok..
selain tee,polo t,hoodie and others design,korang ley gak order other merchandise..
n dey'all ada concept store sendiri which korang boley check it out kat ;

No 9, Jalan Skudai, 80200 Johor Bahru

 Apa2 pun,keep up all the good work JOHO..

Dan sesiapa yg x penah ushar pasal JOHO ni ley klik je kat banner bawah ni..





credit to JOHO for the 'copy n paste' pictures. hehe

2 comments:

msredcheesecake said...

Joho tu means johor ke? Interesting....

Why Farouk said...

yup.. its a youth community of johorean.. diorang sume sgt best n visionable..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...