Wednesday, November 23, 2011

OK,Duit PT Aku Belum Masuk

UiTM da sesak balik sebab budak2 diploma da mula sem baru..
Mak ai.. Rasa macam tenggelam je diri ini.. (bajettttt)
So sana sini aku dengar masing2 dok bercakap tentang ptptn..
Bestnyer..


 pesanan tanpa bayaran

Korang jangan salah paham..
Sebagai seorang student,ptptn itu sangat penting..
Bukan sebab kami nak berfoya2 dgn duit tersebut..
Tapi hidup dalam kampus ni (walaupun aku sewa rumah luar kampus) sesungguhnya memakan belanja yg tidak sedikit (cakap 'banyak' terus x ley ke).. adoyai..

Yelah,penting..
Kitorang nak gak lunch kt secret recipe n dinner kat pizza hut..
Nak gak pegi urut badan kat spa sebab letih seharian jalan kaki pusing kampus..
Nak gak pakai BB or iPhone..
Nak gak DSLR..





OH NO NO NO NO NO..

Memang mintak maki..



n mintak kaki...



Lupakan ayat2 diatas..
Aku main2 je..

Tapi aku cuma nak meluahkan yg duit pt aku x masuk lagi sedangkan lagi 2 bulan dah nak abes sem..

Memang gler ikat perut aku skang ni..
Tapi baru je telan soto sorang2 kat cafe baru jap..
Sedap beb..


 inilah soto!
(ye,macam la orang lain x taw)

Kalau pt masuk awal,ley gak r aku tampung makan minum aku kat cni.. buat beli buku ke.. Duit utk print assignment yg x putus2 tu ke..
Tapi sem pon da nak abes.. Terpaksa aku guna duit tu utk g melancong.. Aku ingat nak g europe r.. hah.. haha.. hahahaaha

dah la,aku nak g ATM.. Nak cek duit da masuk ke belum..
Kalau belum...... Memang confirm aku nak g europe!

2 comments:

swiss roll said...

x suke pic kaki tu.. geli~~~~ (*_*) tu je nk komen..

Why Farouk said...

pic kaki tu khas utk ko.. ahahahaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...