Sunday, December 11, 2011

Hari Murah Rezeki

Hari ni best gila sebab ada kawan yang lama da tak jumpa datang teman aku..
My parents tak ada,so sunyi sepi kat rumah sorang2..
Nak makan kat rumah pun macam tak seronok je..

So,kebetulan kawan aku si Syafia ni balik kampung..
Memang plan nak jumpa tapi asyik tak berkesempatan sebab masing2 busy dengan study..
Aku busy dengan study???
puihhhhhh!

And today,Syaf datang,n kitorang pegi makan kat Marrybrown sesama..




tak taw la maybe da jadi tradisi ke ape..
tapi asal balik muar je,aku macam xda tempat lain nak lepak..
mb mb mb mb..
*sigh






ayu kau syaf.. x macam aku.. huru hara.. x senonoh..


its funny dat we're a good fren now cuz everything begin wit a tragic issue..
tragic issue?? der~


n paling paling paling best sekali.. Syafia belanja aku shawls baru n also bring something for me which is.........

a dress!!!!



cantek kan shawl ni? sikit sikit jadi lah why..


hepi sangat.. rasa macam murah gila rezeki aku hari ni.. alhamdulillah..
lagi murah kalau syafia belanja aku lagi next time..
hahahahaha..


luv u syaf..... :)

2 comments:

WuMing said...

Hah... parent tak ada keluar jalan-jalan plak...

Why Farouk said...

hehehe.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...