Monday, December 26, 2011

Lempeng Tengah Malam

Aku ni jenis makan tak tentu masa.
Kalau rasa nak makan,aku makan la. Kalau seminggu rasa tak nak makan,memang betul aku tak makan seminggu.
Percaya tak?

Tadi time dinner aku malas nak makan sekali.
Tapi dah tengah malam rasa lapar pulak.
Lauk tinggal sipi sipi je nak habis. Padan muka aku.
Kalau time makan tu makan.
Last2 aku bedal buat lempeng. Alang2 sambal tumis pun ada.





ok,alang2 da post,meh aku bagi resepi lempeng n sambal tumis:


Lempeng Bawang Pedas(bahan-bahannya):
Lempeng + bawang + cili api = Lempeng Bawang Pedas


Sambal Tumis (bahan-bahannya):
Sambal + tumis lah = sambal tumis siap!




ok,aku tak serius..
come on la wey. Lempeng n sambal tumis je kot. Benda paling basic.
Tak kan lah sampai nak post resepi bagai.
Buat malu kaum je.. haha..
Bye!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...