Wednesday, January 25, 2012

Mengidam Red Velvet

Serius dah lama terpikat dengan kek red velvet ni..
Rasa macam nak try buat tapi belum berkesempatan lagi..
Pavlova idaman dan impian aku tu pun entah ape cerita tak try2 lg..

So bila belum sempat rasa ni,layan gambar2 google jela..
Memang menggoda gila tengok..
Ada orang kata seram nak makan sebab kaler merah sangat..
Aku tak rasa seram pulak..
Rasa macam menarik gila ada r..

Jom tengok rupa kek red velvet ni..
Macam2 ada..














Alamak. Yang ni bukan red velvet cake..
Tapi red velvet korset..
Yang ni pon aku nak gak..
Mengiurkan doe.. waaalahhh!



Pic ni semua aku google je.. Kuasa google image sesungguhnya memang tak dapat dibendung~

2 comments:

starzieti said...

nampak sedap kek tuh. :)

msredcheesecake said...

Nak yg kek dan nk korset tu sekali yea....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...