Tuesday, January 24, 2012

UiTM Melaka,My Other Campus.

Macam hebat pulak kan sampai belajar dekat dua kampus dalam satu masa.
Actually bila da jadi warga UiTM Johor ni,antara member kamceng kitorang adalah budak2 UiTM Melaka..
Segamat n melaka tak jauh mana pun.
Lagipun,segamat ni kalau tahap bosan,memang boleh mencapai tahap tepu otak.
So lari cari member kat melaka.
Study pun kadang2 dengan member melaka.
Bagus tak study sampai ke melaka..

:D

Cakap pasal study,nak taw port terbaek untuk study dengan suasana yg tenang kalau kitorang datang kat uitm bandaraya melaka ni?



haaaaa.. try teka.... budak kampus bandar raya mesti taw punye..




actually those snaps are taken from the rooftop of AYAM.
(Apartment Yayasan Melaka)

Cool kan bila tanya budak melaka;
Kau duduk mana kat melaka tu?
dekat AYAM..

Perggghhhh..



fira.
study yg cool = past year+notes+music+bbm+twitter


boleh nampak selat melaka dari rooftop ni.
Syok wooo... petang2 boleh tengok sunset.
x payah pergi Pantai Klebang.











serius cool. boleh nampak seluruh bandar Melaka.

Nak2 bilik member aku pon dekat tingkat paling atas.
Agak2 kalau nak buat flying fox tak pon parachute boleh r pegi sini.
Huuhuuuhuuuuuuwww..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...