Monday, February 20, 2012

Tahniah Syafia :)

Syafia!
Ni aku buat entry untuk ko lagi ni..
Sila bagi penghargaan.. hahaha

Saya buat entry ni sebab nak ucap tahniah kat syaf..
Syaf dapat dekan untuk result kali ni..
Wowowowowow!
Satu benda yg aku still tak pernah dapat sampai sekarang..

Syukur alhamdulillah..
At least ada juga yg boleh membuatkan kamu tersenyum walau hati kamu bersedih..

Be strong alwayz k syafia..
Kamu itu sangat berharga.. Someone yg dapat memiliki kamu satu hari nanti pasti sangat bertuah!

Ni pic syafia last time jumpa cuti sem aritu..






1 comment:

swiss roll said...

why! aku sayang kau lebih lah mcm ni ;') muah3... err malu lah i.... btw, thank you so much sis! same doa to you ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...