Saturday, March 31, 2012

Terima Kasih Semua



Bila dugaan melanda macam ni,kadang2 insan lain yang kita tak jangka akan tiba2 ada disitu untuk sama2 memahami kesedihan kita..
walaupun sedikit sahaja yang mampu mereka beri,tapi sesungguhnya,kata2 dan doa2 mereka membuatkan saya lebih bersemangat untuk mencari kekuatan dari illahi..

terima kasih mak kerana sentiasa mendoakan..
terima kasih syafia kerana sudi menjadi pendengar..
terima kasih sue sebab sentiasa menceriakan hari saya ketika saya muram..
terima kasih een sebab bagi nasihat selalu..
terima kasih bazli,nadwa,irara,nad n sesiapa ja yg sentiasa cuba untuk buat aku tersenyum.
terima kasih gak kat ibu sebab selalu tunjuk baju2 cantek kat why sebab nak bagi why lupa sdey why sat.
dan terima kasih pada syed mohd sobri n sharifah aisyah sebab memahami keadaan why..

walaupun korang tak tahu semuanya,or maybe ada yang tak tahu apa2 pun,tapi korang memang kawan yang best.. :')



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...