Sunday, April 22, 2012

InshaAllah Semua Akan OK



Mesti yang terbaca-baca blog aku ni rasa pelik2 sebab selama ni aku macam meriah je bila bercerita tapi tiba2 sampai lah satu episod dimana entri2 aku bertukar menjadi ala2 sayu gitu..
:'(

ah,bajet lah kau Why,sape pulak yang baca blog kau..
Hahaha,tak taw la ada ke tak.. kesah pulak aku kannn..
Tapi cam amazed jugak bila ada yg tanya2 what actually happened to me..
Bila tanya diorang kenapa tanya aku camtu,jawab diorang; ' i've read ur blog  '..

Wahhhhh,tak sangka nokkkk..
Terharu bila tahu ada orang baca blog merah putih ni..

Pada mereka yang dok tanya2 tu,thanx k sebab amik berat..
Biasalah hidup terlalu banyak dugaannya..
Tapi hari demi hari,aku akui aku belajar banyak perkara,and benda tu semua membantu aku untuk menjadi lebih matang hari demi hari..

Alhamdulillah,tuhan tarik satu nikmat dari kita,Inshaallah akan ada hikmah lain yg datang kat kita pastu..
Apa2 pun,aku takkan pernah berhenti berdoa supaya satu hari nanti,sesuatu yg baik,yg mungkin aku harapkan selama ini,akan datang kembali buat aku..




Kalau tidak pun,aku percaya Allah dah rencanakan sesuatu yg istimewa buat aku..
Asalkan aku tak lagi lalai kepadaNya..
Amin......


nak tunjuk gak gambar kawan2 yg gojes2 belaka.. ok bye!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...