Sunday, April 1, 2012

Saya Nampak Fatin Liyana :)

Apa? x kenal FATIN LIYANA ?
Isyk2.. Blogger famous kot..
Dah la comey.. bijak.. stylo.. mau apa lagi?

Semalam nampak dia kat mid valley..
Mula2 rasa cam was2 je kan.. sekali nampak kat belakang dia ada DATIN..
Ok,datin tu bestie fatin liyana..
And masing2 berjalan dengan pasangan masing2..
Tapi tak sure la siapa gerangan jejaka2 tu.. eh bergosip pulak..
*please ini bukan blog retis2

fatin n datin
gambar curik dari blog fatin..
tak snap pun gambar fatin n datin tu kat mid semalam..
x payah nak paparazzi sangat la kot rasanya..
hehe..

aku pulak buat apa kat mid?
saja spent time masa dengan kawan2.
n saya tershopping tshirt,cardigan n beg.. *oh habes la duit pt kesayangan
sempat la gak pekena sushi.. mengidam..

then ada r gak niat buruk sikit nak cuci2 mata..
tapi x mampu nak cuci..
sebab dekat hati ni,dah ada yang miliki..
hurmmmmmm..

with faraheeda

suraya...

bila bibir dah pucat maka haruslah singgah di booth mekap yang menyediakan tester..


*bila ari sabtu,tengok masing2 jalan dengan bf kat mall,rasa sayu pulak hati ni kan.. :(

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...