Monday, June 18, 2012

Final Exam : What's in My Head?


Kata-kata Bill Gates sangat membantu bila dah dapat result exam. Most situation..

Rasa macam sekarang ni jarang sangat nak update blog. Padahal macam banyak je benda nak share. U know the moment when all the idea pop up in ur head then u draft it all,in ur mind (the better way is to keep it in ur lappy ok.. the memory might be lost if ur lappy got problem or so whatever,but at least it's not hardly-to-forget like ur mind alwayz do). Ok panjang pulak dalam bracket tu.. After that,baru makan nasi dua tiga suap lupa terus draft dalam otak tu.. Ok sambungan ayat ni agak jauh. Si penulis pun kene recheck banyak kali ayat tadi..



Ok where am i just know?

Oh busy.. Ye.. Busy sangat.. Dengan assignment,test,presentation bagai apa semua.. Kadang2 sangat pelik camne mereka2 yg all out tu berjaya mengurus masa mereka. Serius aku rasa masa terlalu singkat sekarang.. Dah akhir zaman betul ni.. Kalau aku ada masa pun,ya ampun,aku punya badan ni macam xda daya tenaga langsung nak jadi aktif.. Aku rasa aku menghidap penyakit kemalasan yg kronik.. Mungkin ianya terjadi kerana jangkitan kuman.. Atau persekitaran yg tidak kondusif.. <-- ayat tak sedar diri sangat.

 “Don’t say you don’t have enough time. You have exactly the same number of hours per day that were given to Helen Keller, Pasteur, Michaelangelo, Mother Teresea, Leonardo da Vinci, Thomas Jefferson, and Albert Einstein.” – Life’s Little Instruction Book, compiled by H. Jackson Brown, Jr.

Kepada sahabat2 UiTM Sentiasa DiHatiku (perlulah letak slogan dia sekali), Selamat menduduki Final Exam. Dan... ermmm.. tu jelah kot.. Lapar.. Lost idea nak buat conclusion.. Haaaa nampak tak kat situ? ok bhai !


p/s: hepi 22nd birthday to my dearest friends, fiera.. :)
*terjawab motif letak gambar2 dengan fiera..

3 comments:

Cinta Misteri said...

Yes! Pls don say u don hv enough time...
I am working, study├Čng, wifeying, blogging, mummying, live banding, evryting...

Cinta Misteri said...

Sory...mcm tk cute je bg komen td. Come on Dior.. U can doit. Pelan2 kayuh, skang ni CiM rasa sumernye mudah, internet brleluasa, study, byr bil, shoping, hangout with fren sumer online je. Kejepun dh boleh online, tk tekejar2 sgt.

Why Farouk said...

thanx cik CiM.. hehe kelakar pulak kata komen tak cute.. thanx for ur opinion dear :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...