Friday, August 10, 2012

Ehem Ehem... Ali Zafar :)

Siapa Ali Zafar? Mesti ramai yang tak berapa nak kenal. BTW he's a very talented and a very charming Pakistani guy. I just know about him and i couldn't hide how attracted i am with this guy. He got so many attraction. Dah la handsome gila bapak, talented (FYI, he was an actor, singer, composer, model, painter, musician n etc) BUT HE'S MARRIED! Oh my gosh, macam la ada harapan nak kawin dengan dia kalau dia single sekali ponnnnn.


 guyzzzz.. boleh dengar tak i sedang menjerit-jerit seperti terkena histeria?!!

Baru-baru ni dia mula aktif berlakon dalam filem-filem bollywood. I'm not a big fan of bollywood ok. not at all. Tapi demi Ali Zafar, sanggup ku gagahkan juga diri menonton filem London,Paris,New York hari sabtu minggu lepas. Hipokritnya akuuuuu..

 

Rasa macam keinginan untuk memiliki tu tak dapat dibendung lagi bila ada jejaka-jejaka tough, handsome, hidung mancung, mata cantek, senyuman menawan macam Ali Zafar ni..
Untonglaaa sapa yg dapat..


YA ALLAH, WHY... BULAN PUASA LAAA!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...