Friday, August 10, 2012

Ramadhan di Shah Alam

Ramadhan kali ni memang lain sangat sebab berpuasa dalam suasana yang baru. Ya Allah, tak sangka intersesi ni penat sangat sampai demam seminggu lebih tak baik-baik lagi sampai sekarang.. Dengan kerja bertimbun tapi sempat lagi kau update blog.. Tapi penat-penat pun, I've try to give my best sebab aku tak dihantar oleh Allah untuk ke Shah Alam ni tanpa sebab.. Mudah-mudahan ada rahmat dan hikmahnya.. Amiin....

Hari-hari kelas 6 jam straight. Bulan puasa kot.. Hari-hari ada assignment.. Hari-hari kena buli dengan lecturer Investment Analysis.. Entah apa la nasib kenapa la asyik kena tembak dengan dia. Apa salah aku wahai lecturer? Nasib baik awak cumil so saya terima awak buli saya. Aiseh man..



 
Bila pergi bazar ramadhan lewat-lewat, selalu dapat makanan murah, or even free!
INDAHNYA DUNIA..



Bila trapping dalam traffic jam, boleh ushar mamat hensem sebelah kereta dengan kawan-kawan sambil snap pic beliau sebagai kenangan.


Tapi bila fikir balik, senyum sorang-sorang je aku.. Best jugak try benda baru ni.. Sebulan lebih je kot nak merasa.. Rindu kehidupan yg mencabar sejak dah tak belajar kat Perlis ni.. Kawan-kawan baru pun ok.. Kawan-kawan lama dapat gather balik.. Ya Allah, terima kasih atas semuanya.. Alhamdulillah... :)


 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...