Sunday, September 16, 2012

Goodbye Shah Alam

Hampir dua bulan di shah alam dan segala-galanya terasa berlalu dengan begitu pantas. *ayat nak epik saje*
Macam-macam kenangan, macam-macam hal kitorang buat. Tapi alhamdulillah, segalanya berjalan dengan lancar.

Banyak gak r dugaan sepanjang dekat shah alam ni. Dari kes housemate yg dengki kat kitorang, sampai la kes sesat di malam hari. Fuhhh..

Aku takkan lupa kenangan berpuasa dekat sini..

Takkan lupa kes hampir kena saman trafik time malam merdeka.

Takkan pernah lupa kenangan misi menjejaki rumah-rumah berhantu di shah alam.
*seriously yg ni paling best. Thanx to ashy yg bagi idea gila ni*

Takkan pernah lupa hobi merayau dekat kawasan rumah-rumah banglo seksyen 8.
*sumpah dasyat rumah-rumah kat situ*

Takkan pernah lupa lecturer yg baik hati dan juga kuat menyakat.

Tapi yg paling indah, aku takkan pernah lupa geng-geng intersesi aku kat sini. KORANG SEMUA TERBAIKKKK! *ok sedih. rindu.*


study  + webcam + cuci mata dekat tasik seksyen 7


ini lela! Lela yg baik hati telah memberi kami tumpang di rumah beliau selama sebulan lebih (sebab dgn budak rumah lama ada krisis)
btw, time ni tengah beraya dekat rumah sue. kucing sue semua cumil cumil belaka!
*tengok snowy angkat tangan!*


ok, sebut pasal krisis. Masa last day kat shah alam kitorang hantar barang dekat rumah lama.
Then terkejut sebab ada seekor makhluk yg sgt cumil dalam rumah tu!



 serius tak boleh terima kalau kecumilan tahap begini!
Jika aku adalah seorang yg sadis dan tidak berhati perut, sudah lama aku culik kau sebab nak balas dendam diatas sikap kerek tuan kau terhadap aku n the geng.
grrrrrr







jamuan hari raya kelas OPM.

mungkin time ni ada yg kentut busuk so epul n anep tutup hidung. lol




hah! nak tunjuk sikit roti hasil tangan group OPM aku.
ok sila jangan confuse. yes kami budak finance. Bukan budak kulinari.









geng IA.. Diorang semua baik sangat.. :')




dan hari-hari terakhir di UiTM shah alam..







confirm rindu gila kat korang pasni..




 CONFIRM!
:')

2 comments:

MéuzAngelo™ XXIII said...

kuceng sape tu? nak curik boleh? haha

Why Farouk said...

haha.. curik je.. sila sila..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...