Sunday, September 9, 2012

How's your Raya?

Mine was great! Alhamdulillah saban tahun hari raya saya semakin indah dan lebih baik. Lebih baik in term of pengertian. Actually nikmat syawal tu amat bermakna jika kita memanfaatkan ramadhan yg kita tempuhi sepenuhnya. Bukankah syawal itu hari kemenangan buat umat islam? Saat saya menulis entri ni, syawal hampir tiba di penghujungnya. Rasa macam baru semalam mengharungi ramadhan di shah alam bersama sahabat-sahabat. Rasa macam baru semalam terdengar takbir raya berkumandang. Entah masih ada peluang atau tidak untuk saya merasai nikmat itu semua sekali lagi di tahun hadapan. Mudah-mudahan masih ada rezeki kita.

Tapi raya kali ni kureng sikit jela sebab tak sempat amik gambar satu family. tsk tsk..
Ini je yang ada.. pon bolehlahh.. happy viewing.. :)


 my big cousin. yeah. really big.


angin tiup, tudung pon kombang.
dan terasa kanak-kanak sangat bila pegang duit raya. -.-"


my beautiful sister, ain..


i love u so much ain. sedih sangat sebab dah jarang jumpa sekarang.
Raya pun sempat jumpa 2 hari je. nanges taw cenggini...




the three of us. they are my everything.


meet my fairuz. anak buah kesayangan yang tersangatlah cumil dan manja.
auntie miss u so much paiyuz!


ni lagi sorang anak buah yg sangat manja! abang sayang auntie kan abanggg..


time raya je jumpa diorang ni semua. Setiap tahun memang boleh nampak how they grew up really fast.
Ada tu dah pandai bercerita pasal boyfriend dengan aku.
Terasa gila auntie kamu yg single ni.. grrrrr.. -.-"




Apa apa pun, dikesempatan ni, walau dah terlewat kannn..
Still nak amik peluang untuk ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI untuk semua yg mengenali diri ini. Eh aku still in raya mood taw. Selagi boleh raya tu, kita bantai je raya okayyyy!




p/s : kalau dalam kalendar islam, bezday aku jatuh pada 18hb syawal. so sape yg tak sempat nak bagi bezday present time bulan may aritu, boleh je nak bagi time raya ni. hehe. ok bhai!

2 comments:

Sharifah Salmah said...

Salam late Syawal too pretty :)

Why Farouk said...

tq salmah syantekkkk !! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...