Wednesday, October 10, 2012

Double D Stylelicious - Get your nice English Cotton Here!

Hye everybody!

Sekarang ni memang english cotton tengah jadi trend yang meletop meletops pong pang pong pang kannn!
So banyak sangat blogshop or fbshop yang jual english cotton sampai pening lalat kita nak pilih sebab tengok yang ni jerit 'hamaigaddd!' tengok yang tu jerit 'woaaawww!'.
arrrgghhhh.. that's so sick! confuse taw confuse.
So there's a new online shop yang aku boleh recommend kat korang if u guyz are looking forward for a new freshy trendy english cotton design.



 




http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/550650_291144384323474_1477736967_n.jpghttp://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/527717_291145200990059_492751853_n.jpg


http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/47186_291145440990035_637619986_n.jpghttp://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/p206x206/58295_291144954323417_1245809520_n.jpg
for further information, other designs, other products, and ordering, check out this page




boleh la tambah lagi koleksi baju kurung cotton korang tu. raya haji pun dah dekat ni kannn..
boleh melaram dengan kurung cotton baru.. hehe..


happy online shopping peeps! kbai!

1 comment:

fara said...

cotton mmg cantik, tp bab nk mengiron tu.. hihihihi

fara nampak y berminat utk pakai Premium Beautiful corset kat blog FL.
kalau nak tahu details, boleh email me at fdiana83@yahoo.com/www.farrahdiana.com :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...