Tuesday, October 9, 2012

another semester babeh!


Tak yah nak menjerit sangat la title kau tu why. Takde la baru sangat, dah sebulan kot. sebulan ea? Gosh, rasanya study pun still cam acah acah lagi ni. Makkkk ai.. apsal cepat sangat doe masa berjalan ni? Sengaja ea nak buat aku terkial-kial?

Time start semester aritu raya still ada lagi seminggu kalau tak silap aku. So glad and happy bila member member buat open house cuz mood raya still menyala-nyala time tu. Yela aku raya seminggu je kot kat umah. Orang lain sedap cuti. *seminggu pun x cukup ea why?* tak cukoplah la.. kan raya sebulan… *buat muka annoying*





 fira makan sorang. mira buat muka x tahan.


 mira yg x tahan terus pulun kek coklat sorang2.








  





 dua2 dah jadi tunangan orang. hewhewhew.
*seriously why? hewhewhew?*








see the kuah kacang? sumpah awesome gila! best kuah kacang ever!
makcik yg buat kuah kacang ni cakap dia letak biskut marry dalam kuah kacang dia.
serious aku tak pernah tahu pasal biskut marry dalam kuah kacang.




After raya habis pun student still buat open house. Ok diorang lagi tak senonoh k dari aku. Diorang raya dah bagi masa sebulan pun tak cukup kotttt.. grrrr..

Apa-apa pun, rasanya ni first time open sem dalam bulan raya. So first start sem je dah naik semangat ni. Hope semangat tu akan terus naik selepas ni. *ada kena mengena ea ea? Heeeee.. kbai!

3 comments:

Anonymous said...

bju kuning tu sape ye kt ats tu?

Why Farouk said...

boy or girl? alamak, x perasan la awak siapa.

Anonymous said...

Gambar pertama yg kt atas tu..sape ye?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...