Monday, December 17, 2012

Apa Itu Groupon Malaysia?

Groupon Malaysia mula diperkenalkan pada tahun 2011. Groupon merupakan sebuah online promotion and event website originally from US bermula around tahun 2007. After mendapat respon yang memberangsangkan selama tiga tahun beroperasi, kini tiba masanya untuk Groupon menawan hati hati para pencinta diskaun dan promotion di Malaysia.

Bapak skema ayat aku. Tolonglah why, macam lah Groupon ni bayar kau untuk buat entri pasal ni. sigh.

Actually Groupon merupakan sebuah platform bagi mereka yang ingin mengetahui maklumat terkini mengenai apa2 sahaja info, diskaun mahupun promotion tentang pelbagai jenis aktiviti seperti shopping, holidays, dining, or any social contribution and event.

Aku pun baru tahu pasal bende alah Groupon ni from one of my friends. ok next plan for holiday bolehlah ushar page ni. So far, memang agak interesting lah. Nafsu membuak2 bila selak2 page ni. Sape2 yg tak boleh kawal nafsu tu, disarankan beristighfar banyak kali setiap kali bukak page ni.

ok, where should we start? owh haaa..

First, pegi ke laman web Groupon Malaysia. Then sign up.

abaikan emel address tu. sesaje letak.


Dah sign up? Then anda boleh start survey!


 what's new in your city?


online shopping? discount? girl's bestfriend.


 luxury diner with reasonable price? oh my lucky tummy!


 ok this is my favourite part. almaklumlah..
cita2 nak travel satu dunia.. istanbul mana istanbul?


 bukan setakat perabeh duit, we even can make some charity here. niceeee..


still confuse? ape ade hal. explore sendiri k.



Korang jugak boleh request emel update for any latest excitement from Groupon.

Have some quality time with the internet my friends, and lets explore the worlddddd.. :))

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...