Wednesday, December 12, 2012

The Engagement : Amiira & Amer



Ok.. dah 5 bulan dah member aku ni tunang. Tapi I ni busy hokeyhhh.. Tengok jela I punya list post kat tepi tu. Selalu ke update? Takkan... So kalau korang member aku, korang bertunang hari ni, Inshaallah tahun depan baru aku post story.. Melampau sangat tak? Nevermind..

First time aku pegi engagement bff sendiri.. First time wey.. Even though mira was not my first bff who's got engaged.. Mira, awak sangat cantik on that day.. Nak nanges ok! Bila la turn aku pulak ni.. Calon pleaseeeee.. Anyone?











the sister + hubby + baby








warna tema.. cantek kannnn nokkkk


geng housemate mira..





eh kau tengah2 majlis pun nak texting si amer tuuu..
acah2 takley berpisah.. eh blah la weyyy!
*tak memasal marah*




ok sesi serius dah start. diam semuaaaaa



amer cuak kot. acah2 macam dah nak nikah.







restu ibu.. :')





 amik berkat sikit ciom tangan bakal mak mertua..


 mira cantek.. :')


ini family amer.. :D



 sweet couple :)



bakal mak mertua memasing



  haippppp! jangan dok dekat2!



 



 time ni penat kami dok baling2 bunga.. susah woo nak capture..
mira syok r layan bunga berterabur atas dia.. haih


 kami.. hehe.. tu baju purple tu.. single.. harap maklum..



ok meh tengok hantaran. Ini hantaran dari pihak perempuan.










 Dan ini hantaran dari pihak lelaki..





 



 


 



Outdoor session..










 


Apa2 pun, tahniah untuk korang berdua.. Mudah2an berkekalan sehingga ke jinjang pelamin n sampai syurga. Barakallah.. Luv yaaaaaa!










p/s : coming soon, engagement lagi sorang classmate aku.. tungguuuuu..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...