Monday, January 21, 2013

Convocation Day : My Little Sister Graduated

Maka dengan ini saya mengumumkan, adik kesayangan saya telah sah bergelar graduan dengan memegang sijil diploma in tourism management, pada konvokesyen Universiti Teknologi Mara yg ke-77 (kalau tak silap) yg lepas. Tahniah ain. Aku rindu kau gila gila beb. Sory tak dapat tengok kau konvo kat shah alam aritu. Well, budak degree selalu busy. Harap maklum. Tapi apa apa pun, along bangga dengan kau. I love u so much much much! huggggggg!



aku dulu time grad kena ciom ngan abah je. Sebab abah sorang je yg datang. sob sob.



her friends.. :)


abah, mak, ain and umi :)


ok nak ucap congrate dekat sorang cousin aku ni gak, abang ezani. Dia pun baru grad. Konvo hari yg sama dengan adik aku.
Course apa ntah, aku tak ingat. Degree ke master pun aku tak ingat.
haha.. sory bang.. Gambar pun takde.. tak dapat nak tunjuk kat korang..




sebagai penutup, along bagi suprise special dekat ain k.
Harap sudi terima dengan hati yg terbuka. :P





haippppp.. sambung degree dulu baru boleh kawen!
kih3.. *gelak totop molot*



Till next. kbai!

6 comments:

mira_nas said...

congrats ya~ kirim salam kat adik.. hehe

Watercolour said...

Tetiba saya pun terasa bangga.... hik hik.. Tahniah to adik..

Why Farouk said...

beres. nanti kita sampaikan ye awak :D

Why Farouk said...

aik dia pun bangga gak? wahhh.. haha.. tq beb :)

Qistina Sumaiya...(^_^) said...

tahniah... tak sabar nak grad jugak

Why Farouk said...

gudluck kamu. wish u all the best :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...