Friday, February 1, 2013

Ucapan Khas Untuk Senior



Assalammualaikum!

Entri ni aku buat khas sempena senior batch atas aku yang dah nak berpraktikal (ada yang dah start pun). Apsal senior kali ni istimewa pulak sampai nak bagi ucapan bagai yang sebelum sebelum ni tak pun?

Ok sebenarnya diorang ni kebanyakannya senior sem je. Umur ramai je sebaya aku. Diorang masuk degree pun on the same session dengan aku. It just aku pilih untuk start dari semester 2, and diorang pilih untuk start dari semester 3 memandangkan silibus untuk course Finance dah berubah, dan bebudak Diploma Investment Analysis dah tak dapat lagi PC advantage from diploma punya subjek. So carry subjects aku letak dalam sem 2 dan aku banyak main tarik tarik paper dari sem sem akan datang supaya nak bagi kurang sikit bebanan tu. 

And then maknanya, senior aku yang dah nak berpraktikal ni ramai dikalangan kawan kawan aku jugak la. Sempat la jugak aku join small party yang diorang buat after diorang abes final aritu. Kalau party party ni harus join beb sebab sah sah ada makan makan. Yeeeehoooo!


 dah macam deepavali pun ada gak cara diorang decorate ni. kihkihkih



 soto, rendang, dessert, cakes, roti bom dan macam macam lagi babe! full tank gua.


 
cer cari autograf aku.. *autografffff.. puihhhhh*



gegerl memang suka bergambar. boboy semua fokus makan.



bestie.



 junior yang menyebok dalam party senior demi makanan.



Seronok la mereka semua dah nak berpraktikal. Tapi tak boleh nak seronok sangat laa sebab aku tahu diorang semua risau pasal journal, thesis, praktikal, viva bagai. Adoi, aku pulak yang nervous dengar. Next turn aku pulak. Aku dah la acah acah start fikir nak praktikal kat mana. Kemaennn..

Tapi next semester aku sunyi sikit la ada member member yang dah praktikal kan. Yela aku junior, kena ngadap assignment lagi. So ni khas untuk mereka yang rapat and baik dengan aku….



 untuk sue.

farra..


 
ali and isma.

alia


Dan juga rakan rakan lain. Selamat berpraktikal korang. Aku doakan yg terbaik untuk semua.
Ada rezeki, ada jodoh, kita gather sama sama k..


With love, Why... :)

4 comments:

Syafik Coklat said...

takpe awak pon nnt praktikal jugak . hehe . wish me gak nnt tapi bukan skrg la . hehe . bulan 6 .

Why Farouk said...

X lama lagi tu. Gudluck ye :)

Yumida Huda said...

sedapnye makanan sume tu
dah lalui ujian praktikal...sronok n bez
follow sini

Why Farouk said...

untungnya dapat tempat yg best. harap2 tempat praktikal why nnt pon best.. btw, thanx!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...