Tuesday, March 12, 2013

Things You Do in IKEA

Bila datang IKEA, kita semua ada tabiat yang serupa. Well, I mean, most of us doing the same habit.

But what are the habits?


1. Pergi makan Meatball



 Yes. Tipulah kalau datang sini tak mencekik meatball dulu.
Bagi yang bernafsu tinggi akan pilih set 20 biji.



Bagi yang kurang tinggi mahupun acah acah diet,
mesti korang amik set 10 biji. Yang 10 biji ni pun sampai semput aku nak habiskan.
Lain kali nak order yang kids set tu jelah. Herher.



Hey, ini kawan baru saya. Fara omey omey nama diberi.


2. Dah habis mencekik meatball, mesti pegi masuk gallery, then snap pic barang barang IKEA.








What the heck. Korang pun selalu buat benda yang sama kannnn?
Heleh helehhhh..


3. Teruskan mengambil gambar sendiri.







Aku sebenarnya try nak buat macam tengah sentuh bintang tu. Tak jadi pula. Haih





Alang2 dah ada kat sini, aku jumpa si akmal hilmi ni. Mungkin ada antara korang yang kenal kot dengan mamat ni. Cer google kalau nak tahu. Dia ada rekod besar dalam jenayah. Ok dah tak payah google.



Kemal single lagi. Siapa nak?



Dia ni gila sikit. Gila banyak sebenarnya. Ada ke dia kata suara aku cam jantan. Kureng ajar loh.



eh?


But fact number 1 tu korang dah boleh delete dari list memandangkan IKEA dah tak jual meatball (buat masa ni). Takkan la tak jual lagi. Nanti shopping IKEA nak makan apa? Spagethi? Nasi ayam? Nasi ayam IKEA. Hurmm.. Tak bestnya nak sebut..

Tapi pasal apa meatball dah takde? Takkan la tak tahu.. Isyk3, tak global loangsung korang ni. Sebab isu DNA daging kuda tulah.. Tapi tu cerita bulan lepas. Cuba ushar kot kot meatball dah ada balik.

OK la. Another simple entri daripada saya yang acah acah busy selalu. Till then.. Boiiiiii

5 comments:

aima said...

i like to be in IKEA....dua tiga jam x pueh...

onie said...

semestinya makan meatball kalau ke ikea,hik !

アヌム said...

baru je g ikea smlm heeee

Siti said...

sedapnyaaa...slm knl.

Why Farouk said...

@aima: amboi kaki shopping lettew.
@onie: tu jelah yg menarik nokk.
@siti: salam kenal syg :)
@ アヌ: g makan meatball lettew.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...