Wednesday, April 3, 2013

Chillin: d'Amour Cafe, Segamat


Orang segamat, have u been to Amour Café? Just across the road in front of the Old Taste. Aku tengok tak ramai yang lepak sini, but to me it is one of the convenient place to hang out. Nak lepak cari wi-fi sini memang ok sangat. Instead of McD or KFC yang selalu sesak tu, dekat sini tenang and lebih selesa. Dengan customer bergaduh dengan staff. Staff bergaduh dengan manager. Sampai kentang goreng melayang pernah berlaku depan mata aku, baik lepak sini. Tenang sikit hati aku. Kihkih. Plus, café ni baru je renovate, dah cantik compare to before. 













Ni diorang punya. Time ni aku tak makan. Puasa kalau tak silap. Biadap tak biadap kawan aku puasa ajak lepak café. Cilaks.

Makan ok ok je bagi aku. Dulu first time makan memang sedap gilos lamb chop dia. Tapi aritu member aku order lamb chop, macam liat sikit pula. Tak sure ah dia salah order lamb chop pegi jadi ayam kampong chop ke apa. For a dining place, they should maintain the food quality. Note that bakal bakal usahawan restoran!

Disebabkan café ni macam tenang je and tak ramai student yang lelepak kat sini, so kitorang confident sikit r nak tangkap gambar without control control cun seperti selalu. Payah ah nak control je 24 jam. Control control sangat nak pegi mana je?






Ok guys, till then. Harap lepas ni aku tak update apa apa yang berkaitan makanan lagi. Ye aku tahu. Jemu.

2 comments:

Milex said...

You are an angel.

ella said...

hi why farouk.. thank you for your comment on my blog. yup, i really enjoy on KL and Johor. Your country really ready for accept tourist :)

maybe one day, i will go back there and genting. becouse my guide tell me about genting and i'm interest about it.
anyway, vincci shoes is really cheap on KL than on my country. hehe.. so, that is suitable for souvenir :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...